Jeaahh se on jo 15. päivä kun kirjoitetaan 14. päivän tapahtumia muistiin. Ja kirjoittajana toimii ennestään tuttu Antti :). Aamukahvit lämpiävät ja kuulokkeista pauhaa slayer, kun yritän tässä keksiä jotain mitä muistella eiliseltä. Voisin taas vähän mainostaa oikein upeaa pohjaa joka meillä on, vilkaisenpa sieltä!!

Annan vähän kuvaa että en muistaisi tapahtumia eiliseltä, ehkä en muistakaan, niin hyvin. No niin lopetan taas tähän löpisemisen ja alan katselemaan. No ensinnäkin kuulumiset oli kuulumisia. Kevät tulee, koeviikko loppuu, konffispullia paistetaan, mielenosoituksia ja video-editointia. Sitten soitettiinkin yksi biisi ja se oli siis Huge & Mode - Seministit

Sitten me puhutttiin taas omenoista. Kuvitelkaa omenoita minun keksisysteemissäni saatana! No heitän tähän teille parit linkit niin voitte mennä vähän kattelemaan sieltä lisätietoa asiasta ;)

-iPhone sai uuden netti selaimen 

-uus nopeempi macbook pro <3 

Toivottavasti saatte tosta jotain irti, minä en, Petrus varmaan saa jotain. Itse en ole omenaihmisiä, mutta yhtä paljon olen kiinnostunut microsoftn tuotteista joten en harrasta mitään "tämä on parempi kuin tämä koska...."-lätinöitä. Asiassa merkitsee vain se että laite toimiii ja voin tehdä sillä sen mitä täytyykin. Noh

Sitten soitimmekin Slayer - Flesh Storm

Tämän jälkee me aloimmekin vain häröstelemään ja lukemaan erilaisia juttuja. Tässä on esimerkkinä tälläinen kuin mauno hakkila joka on edistynyt valtavasti satumaan kisoissa ja jopa noussut ensimmäiseksi sijoille. Äänestystilanne nyt.

Sitten me puhuttiiin jostain, ja taisimme jopa pahoitella että emme keksineet siihen mitään. Soitimme kuitenkin musiikkia senkin edestä, no voin listata teille ainakin juutuubilinkit näihin biiseihin:
ensimmäisenä oli Beats & Styles - Dynamite (laatu HUOM)

Bomfunk mc's - Freestyler

Jukkapoika - Pläski

Sitten vaan odottelemaan. Ensi viikolla emme pidä lähetystä, sillä olemme Äänessä & Vimmassa!

Ensi jakson sisältöä ei vielä nyt lähdetä puimaan vaan se sitten ilmenee ensi viikolla! :)